top of page
full-logo-rosa.png
rajesh-rajput-bgbCQORa2z8-unsplash_edite

Sagt om mig - ord från kunder

"Det finns inget bra sätt att linda in detta så jag går rakt på sak: detta var tamejfan den mest ambitiösa och mest användbara respons jag någonsin fått - jag är imponerad! För att sammanfatta: Maria M Berglund är jävligt duktig och jag hoppas att den skrivande delen av svenskarna snabbt upptäcker vilken tillgång hon är."

JAN BJÖRKMAN,

FÖRDJUPAT LEKTÖRSUTLÅTANDE 

"Maria har något så unikt som både djup och bredd när det gäller manusutveckling, och ger bra och konstruktiva råd för hur manuset kan vässas ytterligare. Det är en fantastisk hjälp när man satsar på att bli antagen på förlag."

MALIN EDGREN,

barnboksförfattare med fem antagna manus på B Wahlströms förlag

LEKTÖRSUTLÅTANDE OCH REDAKTÖRSLÄSNING

"Stort tack för ditt gedigna arbete med mitt manus! Jag är mycket nöjd med utlåtandet, som har hjälpt mig att se på manuset från nya vinklar. Jag har redan börjat pröva nya grepp enligt dina förslag."

HEDVIG-CHRISTINA HELL,

LEKTÖRSUTLÅTANDE 

"Jag är så oerhört tacksam för att jag fick kontakt med dig och för att du tog dig an mina dikter. Ditt lektörsutlåtande har gjort så mycket gott för mig som person och för mitt skrivande. Jag kommer att varmt rekommendera dig som lektör till andra, för ditt gedigna arbete, din noggrannhet, din förmåga att se detaljer i texten och ge klar och tydlig respons."

JOHANNA EISFELDT,

FÖRDJUPAT LEKTÖRSUTLÅTANDE 

"Maria ger verkligen det lilla extra och jag vill varmt rekommendera henne. Hon var lektör för min diktsamling och tog sig an uppdraget med stort engagemang och mycket kunskap, och gav viktiga kommentarer kring både helhet och detaljer, och jag fick även värdefulla tips om förlagsbranschen."

JENNY LINDQVIST,

LEKTÖRSUTLÅTANDE 

bottom of page