top of page
full-logo-rosa.png
mohak-makin-F00dls0Vd28-unsplash_edited_

Nedan visar jag ett urval av böcker som blivit publicerade av  de författare vars manus jag har haft glädjen att jobba med som lektör.

Fler av mina författare är i processen med att skicka in manus till förlag under 2021.

Publicerat av mina författare

hedvig-christina-hell-en-stjarna-slockna

Hedvig-Christina Hell

En stjärna slocknad i min famn

"När en tragedi inträffar på lantgården där My och Natanael bor, lämnar My gården och reser till Amerika. Ensam beger hon sig iväg på den roadtrip som familjen drömde om men aldrig förverkligade. Under resan får hon möjlighet att sörja, sakna och slutligen komma till insikt."

 

En prosalyrisk pärla för den som vill ha en snyggt komponerad feelbad med litterära kvaliteter, som både känns och som överraskar. Utan att avslöja för mycket om hur storyn vecklar ut sig, visar det sig gradvis under huvudpersonens roadtrip att saker i backspegeln kan vara närmre än de verkar. Stark och gripande!

Utgiven på Ekström & Garay förlag 2021-03-19

Johanna Eisfeldt

DIS - Dikter

"Med sina nakna och nära dikter kliver författaren ut i de västerbottniska viddernas tystnad och sätter ner barfotafötter i markerna för att beröra och skala av livet. Det smärtsamma, svarta blandas med innerlighet, kärlek och tilltro till att vi alla och envar besitter styrka och mod långt bortom våra föreställningar."

 

Den västerbottniska naturen löper som en röd tråd genom boken och väver ihop de ljusa dikterna med de mörka. Lika högt som solen lever ovanför horisontlinjen om sommaren, lika isande och svart sänker sig vintern över landskapet när årstiderna växlar. Vackert illustrerad diktsamling med fotografier av Veronica Brännström.

Utgiven på Ekström & Garay förlag 2020-10-26

johanna-eisfeldt-dis-hi.jpg
Sivertsdotter_2020-09-21-25_edited.jpg

Sofia Sivertsdotter

Älskad - Vila i den du är

"Älskad är en samling reflektioner om stillhet och vila, om att lyssna till sin inre röst och om att skapa utrymme för det som är allra viktigast i livet. Budskapet handlar om att finna meningsfullhet genom att sakta in och skala av för att höra vad ditt hjärta säger och om att lära dig att vila i att du är älskad."

Meditativa reflektioner och kärnfulla sentenser som skänker både eftertanke och förtröstan, och som redan har hittat hem i många läsare. En bok med ett kärleksfullt budskap om att lyssna inåt efter svaren på vad själen behöver, till den som i en hektisk tillvaro upplever sig ha tappat kontakten med sig själv och vad som innerst inne egentligen är betydelsefullt.

Utgiven på Goodliness Books 2020-09-15

bottom of page